Beskydy-Horní Bečva a okolí

 Nedělní výlet na Horní Bečvu.Těšili jsme se,že se projdeme kolem přehrady,nakoupíme si suvenýry,dáme někde dobrou kávu..

Zamířili jsme ke zdejšímu Infu.Bylo zavřeno.Ale před Infem bankomat na některé suvenýry,takže turistické známky jsme nakoupili tam.

Zajeli jsme k přehradě-začalo lít...A to hodně.Chtěli jsme ještě pohledy,chata Barborka ,kde je údajně měli prodávat,byla zavřená..Vrátili jsme se do potravin kousek od Infa,tam pohledy taky nic.Nakonec jsme našli krásný penzionek kousek nad přehradou,tam jsme sehnali pohledy a popovídali si s panem majitelem.



Pořád pršelo,chtěli jsme tomu ujet,tak jsme jeli na Soláň.No,ale tam pršelo taky.Vlezli jsme do Infa,koupili si lístky na zdejší výstavu a koupili suvenýry.







I to kafíčko nakonec bylo,ale to až v motorestu U pelikána u silnice z Valmezu,při zpáteční cestě.I jídlo jsme si dali.A bylo Mňam! A obsluha?Na jedničku s hvězdičkou.A nádherné prostředí ve valašském stylu...







Cestou blíž k domovu jsme se ještě zastavili na  rozhledně u Kunovic.Je to vlastně vodárenská věž.A je odtud krásný výhled na všecky strany







Vyšli jsme polní cestou od rozhledny a našli poklad..Někdo tu vyhodil krásné šutry...Tak už zdobí moji skalku na zahradě..Tomu NĚKOMU fakt děkuju,ty kameny jsem potřebovala..

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Bleší trhy Kroměříž 29.1.2023

Opožděné přání

Předvánoční naladění.